Homeschooling Spain Homeschooling Spain Homeschooling Spain Dejemos de ser un murmullo

miércoles, 9 de febrero de 2011

Comunicado de la Coordinadora Catalana de Educación en Familia tras la Sentencia del Tribunal Constitucional del pasado mes de diciembre



Comunicat de la Coordinadora arran de la Sentència del Tribunal Constitucional


Arran de la notícia apareguda als mitjans de comunicació, en relació a la sentència del Tribunal Constitucional sobre el recurs d’empara que van interposar dues famílies de Màlaga que educaven els seus fills en família, hem cregut oportú, publicar aquest comunicat, per donar a conèixer la nostra posició sobre aquest tema.
Des de la Coordinadora Catalana Educar en Família volem donar el nostre recolzament a les famílies que escolaritzen els seus fills a casa, i animar-los a treballar en el mateix camí que hem emprès des de la Coordinadora, que és el camí del diàleg i la negociació.

Esperem que en aquesta legislatura, que tot just comença, puguem treballar conjuntament amb el Departament d’Educació, per desplegar la reglamentació que correspongui.

Així és que ens oferim per donar suport i col·laborar amb qualsevol altra associació de famílies que eduquin a casa i vulguin treballar en aquest sentit.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...