miércoles, 9 de febrero de 2011

Comunicado de la Coordinadora Catalana de Educación en Familia tras la Sentencia del Tribunal Constitucional del pasado mes de diciembreComunicat de la Coordinadora arran de la Sentència del Tribunal Constitucional


Arran de la notícia apareguda als mitjans de comunicació, en relació a la sentència del Tribunal Constitucional sobre el recurs d’empara que van interposar dues famílies de Màlaga que educaven els seus fills en família, hem cregut oportú, publicar aquest comunicat, per donar a conèixer la nostra posició sobre aquest tema.
Des de la Coordinadora Catalana Educar en Família volem donar el nostre recolzament a les famílies que escolaritzen els seus fills a casa, i animar-los a treballar en el mateix camí que hem emprès des de la Coordinadora, que és el camí del diàleg i la negociació.

Esperem que en aquesta legislatura, que tot just comença, puguem treballar conjuntament amb el Departament d’Educació, per desplegar la reglamentació que correspongui.

Així és que ens oferim per donar suport i col·laborar amb qualsevol altra associació de famílies que eduquin a casa i vulguin treballar en aquest sentit.

2 comentarios:

Madalen Goiria dijo...

La terminología se decanta hacia las familias que escolarizan a sus hijos en casa....mmmm, interesante.
Gracias Meni por traernos el texto

Anónimo dijo...

M'agrada la valuosa informació que s'ofereix als seus articles. Puc marcar el seu weblog i compten amb els meus fills de prova fins aquí en general. Estic una mica positives que seran informat bastant un munt de coses noves aquí que ningú!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...