Homeschooling Spain Homeschooling Spain Homeschooling Spain Dejemos de ser un murmullo

sábado, 13 de agosto de 2011

Taller de matemàtiques amb jocs per a pares i nens junts

No es tracta de un taller de "com ensenyar mates als nens" sino d'acompanyar-vos a ells i a vosaltres directament, de que els nens - SI HO VOLEN-manipulin, juguin, experimentin, contrueixin els seus propis materials, i que vosaltres i jo mateix els acompanyem ( i aprenguem tant com ells).

EL PRIMER D'AQUESTS TALLERS SERÀ EL DIJOUS 18 D'AGOST A LES 17:00 AL PARC DE L'AGULLA DE MANRESA. Els qui volgueu podeu venir al migdia i fer un pic-nic.

L'estil és no-directiu, respectuós amb els ineressos dels nens, amorós, a base de propostes que les nens i pares segueixen només si els ve de gust. Intentaré fer propostes d'acord amb els interessos dels grups que vagin sorgint i tenir la flexibilitat suficient per a no fer allò previst si sorgeix una situació que ens dóna peu a cabusar-nos en qualsevol altre cosa. El terreny de les mates és ampli i agradable i NO cal descobrir-lo seguint un únic camí, lineal, sino que val la pena de fer-ho seguint el propi interés. O sigui que portaré alguna proposta cada vegada, però acabarem fent EL QUE VOLGUEM.

EL lloc: anirem fent sessions en diferents indrets de la geografia catalana. Preferiblement en parcs públics mentre el bon temps i la panxa de la Gemma, (estem emabarassats) ens ho permetin. Ja us aniré comunicant a on i quan.

EL preu: EL QUE VOLGUEU (la voluntat). El que a tu et sembli just, el que puguis, el que vulguis. ( Portar els diners dins un sobre).

ELs primers tallers podrien tractar les operacions bàsiques (el que surgeixi d'elles). Encara que hi ha hagui nens que "ho tinguin superat" de vegades és bo veure una prespectiva diferent. ( Per exemple hi ha nens que saben fer les operacions mecànicament però no tenen els conceptes de les quantitats a les que arriben o de les que parteixen, o no entenen el perquè de l'operativa, han adquirid un aprenentatge "d'imitació " però no han entés res de res...) La condició per als nens que "ho tenen superat" són permetre la descoberta als altres i no "xulejar" del que saben.

Els que hi estigueu interessats escriviu-me un correu a nel@solcreixent.com o al Facebook (busqueu Nel Conta Comptes). Veurem quins grups es fiormen i en quines zones. Dieu d'on sou i les edats dels nens ,si us plau. Ja fa temps que faig tallers tipus aixi de mates, per pares i nens, a biblioteques i a altres llocs i em farà molta il.lusió fer tallers d'aquests a nens de la coordinadora . 


Podeu veure la meva web : www.solcreixent.com/nel
Nel Martínez.
93 186 93 51 i 687 456 939
www.solcreixent.com/nel
nel@solcreixent.com
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...